Старт Сари

20.03.2008
Старт Сари

Сара Ларсон на подіумі Лос–Анджелеса.

Коли на церемонії вручення «Оскарів» поруч із найзатятішим голлівудським парубком Джорджем Клуні з’явилася молоденька краля, увага «жовтої преси» їй була забезпечена. І 29–річна екс–офіціантка Сара Ларсон, схоже, знала на що йде. Це тільки на вигляд вона тендітна й беззахисна, а насправді – вельми цілеспрямована й жорстка особа. На відміну від дружин Метта Деймона або Ніколаса Кейджа, які також потрапили у вищий світ з офіціанток і тепер тихо й непомітно забезпечують своїм чоловікам затишок домашнього вогнища, Сара Ларсон, схоже, з самого початку мала за мету використати знайомство з Клуні для того, аби пробитися на вершину. Втім зірковий красунчик не надто й заперечував.

До Джорджа Сара встигла майже рік позустрічатися з іншим багатієм – медіа–магнатом Лас–Вегаса Райаном Догерті, однак той, очевидно, кар’єрі подруги не надто сприяв. Тому коли на прем’єрі фільму «13 друзів Оушена» 7 червня минулого року на неї звернув увагу Клуні (на вечірці для знімальної групи, яка проходила в барі «Мун», Сара розносила напої), дівчина залюбки погодилася скласти йому компанію на вечір. Після цього вони почали зустрічатися, і зрештою Ларсон звільнилася зі своєї високооплачуваної роботи в елітному ресторані, щоб жити зі знаменитим актором.

Після появи Ларсон на «оскарівській» червоній доріжці на цю дівчину з модельною фігурою звернули увагу не тільки журналісти, а й фахівці. І запросили Сару до участі в Лос–Анджелеському тижні моди. Дівчина Клуні у статусі «спеціально запрошеної моделі» демонструвала колекцію купальників бренду Ashley Paige. Власники цієї марки запевняють, що запропонували Ларсон взяти участь у показі не через її стосунки зі знаменитим актором і режисером, а тому, що дівчина є великою шанувальницею цих купальників. І взагалі, мовляв, одразу видно яскраву натуру, яка «приверне увагу до продукції». А Джордж, до речі, подивитися на дефіле не прийшов.