Довгоочікуване щастя

19.03.2008
Довгоочікуване щастя

Холлі Беррі вперше стала мамою в 41–річному віці.

Мрія голлівудської кінозірки­ Холлі Беррі здій­снилася: минулої неділі 41–річна актриса стала мамою. У лос–анджелесь­кому медичному центрі «Седарс Синай», популярному серед­ багатих і відомих пацієнток, «оскароносиця» народила дівчинку. Як повідомляє сайт журналу «Піпл», і мама, й доня почуваються добре.

І для Холлі, і для батька маляти, 32–річного манекенника Габріеля Обрі, ця дитина є першою. Лікарі не рекомендували зірці народжувати дітей
з о­гляду на її діабет, проте актриса завжди прагнула завагітніти й цілеспрямовано до цього йшла. «Я ще ніколи не почувалася такою щасливою, як у ці дев’ять місяців!» — зізнавалася зірка незадовго до пологів, запевняючи, що «готова ходити вагітною вічно». За словами Беррі, навіть ранкову нудоту вона мала за щастя — як ознаку стану, про який так довго мріяла. При цьому майбутня мама тримала себе у формі: дотримувалася дієти, займалася фітнесом, йогою і плаванням.

А от заміж за свого бойфренда, з яким зустрічається вже два роки, Холлі не поспішає. Каже, що поки не хочеться. Можливо, дається взнаки невдалий досвід двох попередніх шлюбів.