Стрінги від «співочих трусів»

19.03.2008
Стрінги від «співочих трусів»

Типовий фасон від «Пуссікет доллз».

Гурт «Пуссікет доллз» («Киці–лялечки») в Америці користується великою популярністю. Однак колективу, який у нас би охрестили «співочими трусами», цього видалося мало. Дівчата вирішили розширити свою досі переважно чоловічу аудиторію за допомогою жінок. Процес «зваблення» прекрасної половини людства, яку простим вихилянням стегнами не візьмеш, артистки розпочали не зі сцени, а з крамниць жіночої білизни. Днями в Лос–Анджелесі засновниця «Киць–лялечок» Робін Антін презентувала свою першу колекцію розкішної спідньої білизни. Ці речі, на думку Антін, зможуть зробити «кицею» й «лялечкою» будь–яку жінку.

Дебют дизайнерки відбувся за всіма правилами шоу: красуні–моделі демонстрували сексуальні трусики й ліфчики, а учасниці гурту розважали публіку своїми запальними піснями. Єдиний закид, який висловлювали задоволені глядачі, полягав у тому, що на тлі манекенниць співачки виглядали... «занадто одягненими».

Так чи інакше, судячи з відгуків, колекція Робін користуватиметься великою популярністю і в жінок, і у їхніх «сильних половин». Принаймні цей проект напевне буде значно успішнішим, ніж попередня спроба «Пуссікет доллз» зайнятися непритаманною їм справою. Минулого року дівчата випустили лінію «схожих на себе» ляльок для дівчаток віком від 8 років, однак після численних скарг батьків на «розпусні іграшки» виробництво довелося згорнути.