Черв’як захищає тварин

13.03.2008
Черв’як захищає тварин

Голий і свідомий Родман.

Здається, для голлівудських зірок тепер є правилом поганого тону не знятися в рекламі організації ПЕТА. І байдуже, чи їси ти м’ясо й носиш хутро, чи є переконаним оборонцем звірів, — у кампанії «Людей за гуманне поводження з тваринами» (абревіатура ПЕТА англійською) ти маєш узяти участь. До числа таких «свідомих» долучився і один із найбільш контраверсійних персонажів шоу–бізнесу — колишній баскетболіст і кіноактор Денніс Родман. Як виявилося, зірковий американський хуліган на прізвисько Черв’як хоч і полюбляв раніше фотографуватися в хутрі і жерти будь–яке м’ясо, але щодо захисту прав тварин зайняв принципову позицію.

Фотосесією для ПЕТА Родман, по–перше, показав, що він і в 46–річному віці перебуває в чудовій фізичній формі. По–друге, до агітаційної справи він підійшов оригінально і, знявшись голим у профіль на повен зріст, оздобив цю картину гаслом «Краще татуювання, ніж норкові хутра». У випадку з Родманом ця фраза виглядає вельми доречно, адже чорнильними малюнками вкрито ледь не більшу частину його тіла.

«Відчувай себе комфортно у власній шкурі й дозволь тваринам зберегти свою», — продовжує агітацію уславлений темношкірий баскетболіст. Денніс стверджує, ніби відмовився від застосування в одягу тваринного хутра й шкір. Також Родман заявляє, що він проти того, аби будь–які елементи звіриного вбрання на собі носили й «бомжі». Комусь ця позиція може здатися дивною, але у випадку з Родманом усе зрозуміло: крім тварин, він захищає й підтримує також людей без власного даху над головою. «Адже тварин, з яких здирають хутро, перед тим нещадно катують, змушують їх потерпати, а цього допускати не можна», — пояснює сердобольний Черв’як.