Рак «свиснув» і для «Привида»...

12.03.2008
Рак «свиснув» і для «Привида»...

Від хвороб не застраховані навіть відомі й багаті люди. Як повідомила речниця голлівудського актора Патріка Суейзі Аннетт Вулф, у її шефа виявили злоякісну пухлину підшлункової залози. Цей вид раку — один із найпідступніших, його дуже важко вилікувати, однак Патрік не втрачає оптимізму. Адже хворобу вдалося виявити нібито на ранній стадії, тож є надія на те, що актор повністю одужає.

За словами Вулф, наразі 55–річний актор живе за звичним графіком, включно зі зйомками. Зараз Патрік задіяний у двох проектах: фільмі «Окис» і телевізійній стрічці «Звір».

У тому, що Суейзі може вилікуватися, переконаний лікар Патріка, Джордж Фішер. Він запевнив пресу, що організм зірки фільмів «Брудні танці» та «Привид» дуже добре реагує на лікування. При цьому доктор Фішер визнає, що пухлина поширилася й на інші органи (діагноз «рак» був поставлений ще в січні). Та й, за інформацією американських таблоїдів, ситуація не оптимістична — преса стверджує, що насправді в актора злоякісна пухлина зовсім не початкової стадії. Як повідомляє журнал «Нешнел енйвайр», за останні кілька тижнів Патрік схуд майже на 10 кг і не може їсти нічого, окрім рідких супів. У лютому він пройшов курс хіміотерапії в одному з найкращих онкологічних закладів Каліфорнії — медичному центрі Стендфордського університету.