Несподівані заручини

07.03.2008
Несподівані заручини

У Вайнони Райдер, яка останнім часом не надто тішила своїх прихильників добрими новинами, нарешті є чудова звістка: вона заручилася. Про це 36–річна актриса оголосила разом зі своїм нареченим, гітаристом рок–гурту Rilo Kiley Блейком Сеннеттом. Закохані прийшли разом на «Валентино фешн шоу», що проходило минулого тижня в рамках Паризького тижня моди, й одразу шокували всіх цією приємною новиною. «Шокували», бо досі жоден папараці не пронюхав, що у Вайнони з Блейком роман, та ще й такий серйозний.

Раніше, нагадаємо, Райдер зустрічалася з кількома відомими чоловіками, зокрема, з Дейвом Гролом і Меттом Деймоном. Але найпристраснішим і найскандальнішим був роман із Джонні Деппом, після розриву з яким Вайнона ледве не наклала на себе руки.

Судячи з усього, весілля кінозірки й 31–річного рокера відбудеться ще не скоро. Як повідомляє сайт Getty Blogs, наразі Вайнона планує разом із Блейком працювати над фільмом Water Pill («Сечогінне»), зйомки якого розпочнуться одразу, щойно Райдер завершить зніматися в драмі «Особисте життя Піппи Лі».