ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Наталія Бондаренко: Торік мої Олена й Валерія потрапили в аварії. Бог нас про щось попередив

Наталія  Бондаренко: Торік мої Олена й Валерія потрапили в аварії. Бог нас про щось попередив

Ці дівчата переписали історію українського тенісу. Спочатку про себе заявила молодша з сестер Бондаренко — Катерина. У 2004–му вона першою з наших перемогла на юнацьких змаганнях серії «Великого шолома» — Уїмблдоні. У 2006 році середульша — Олена — виграла престижний турнір у Люксембурзі, а за рік піднялася на найвищу для українок позицію в жіночому світовому рейтингу — 21–шу. І ось у січні 2008–го сестри вже спільно принесли своїй країні найгучнішу наразі перемогу — виграли відкритий чемпіонат Австралії в парному розряді. Раніше нікому з українців не вдавалося перемагати в турнірах серії «Великого шолома».
Про історію успіхів Каті й Олени «УМ» розповіла мама й особистий тренер — Наталія Бондаренко. «Успіх сестер у парному розряді — логічний, — вважає Наталія Володимирівна. — Дівчата подорослішали, почали краще одна одну відчувати. На чемпіонаті Австралії вони вже діяли не як два одиночні гравці, а як справжня команда. Цю перемогу не можна назвати спонтанною, адже ми з ранніх років тренували гру в парі. Раніше з Оленою в дуеті грала найстарша з сестер — Валерія. Потім Лера вирішила залишити теніс, і ми почали працювати над дуетом Олени й Каті. Вони довго не могли зігратися. Але з часом, як бачимо, все налагодилося».

Весна покаже, хто як тренувався

Весна покаже, хто як тренувався

Сьогодні матчем між «Арсеналом» та «Зорею» в Києві після зимової паузи поновиться 17–й чемпіонат України. На відкриття весняного сезону «каноніри» підготували велику розважальну програму, якою обіцяють здивувати всіх відвідувачів НСК «Олімпійський» (заанонсовано і рекорд до Книги Гіннесса з караоке, і розіграш автомобіля в лотерею). Уперше весняна частина чемпіонату в нас стартує у «зайвий день календаря» — 29 лютого. А вже в травні ми дізнаємося, чи зуміє «Дніпро» перервати київсько–донецьку чемпіонську гегемонію та хто з трійки лідерів виявиться зайвим у боротьбі за дві путівки до Ліги чемпіонів.

Всі статті рубрики