Наркоторговець на городі

28.02.2008
Наркоторговець на городі

На місці аварії.

Ейлін Уотлінг, літня мешканка містечка Фолкстоун, що в англійському графстві Кент, була ошелешена, коли позавчора вийшла на ґанок свого будинку й побачила в садку... літак, що вгруз носом у землю. Невелика тримісна «Сессна–172» примудрилася пом’якшити падіння об дерева й таким чином уникнути сильного удару об землю та, відповідно, вибуху.

Літак стояв під кутом 45 градусів, «обпершись» на гілки. Пілот і єдиний пасажир вибралися з крилатої машини самотужки. Старенька надала першу медичну допомогу пілотові, який трохи пошкодив голову. Пасажир узагалі відбувся легким переляком. Місіс Уотлінг розповіла «гостям із неба», як пройти до місцевого шпиталю.

Але найцікавішими були навіть не обставини падіння, а те, хто саме виліз із літака. Як повідомляє газета «Дейлі мейл», пасажиром виявився... в’язень тюрми Блантайр, засуджений за наркоторгівлю. Чолов’ягу якраз відпустили на 12–годинну «побивку» (є в англійських тюрем, на відміну від наших, така «послуга»). А оскільки з грошима в цього зека проблем нема, то він вирішив змотатися до сім’ї на невеличкому літаку...