Стан таки «цікавий»

28.02.2008
Стан таки «цікавий»

Енджі продемонструвала живіт і підписала шлюбний контракт.

Поки вся навкологоллівудська тусовка сперечалася, чи варто зараховувати Анджеліну Джолі до переліку вагітних, сама Енджі та її чоловік Бред Пітт відмовчувалися. Актриса протягом останнього місяця ніби навмисне з’являлася на людях тільки у вільному одязі, а на запитання, чому вона не вживає й краплини алкоголю на різних світських заходах, загадково усміхалася. Та зрештою найвідомішій парі Голлівуду наб­ридло вислуховувати припущення, і, не сказавши з цього приводу жодного слова, Бред із Анджеліною підтвердили: вони знову чекають дитину.

Для того, аби всі в цьому переконалися, Енджі просто вдягла на церемонію вручення кінопремії «Філм індепендент спіріт» у Санта–Моніці сукню «в обліпку». Доладний кругленький животик, який з огляду на тендітну фактуру кінозірки не помітити було неможливо, остаточно зняв усі суперечки щодо «цікавого стану» Джолі. Тепер допитливим репортерам залишається з’ясувати, чи справді у багатодітного зірково­го сімейства очікуються двійнята.

Нагадаємо, наразі Анджеліна з Бредом виховують чотирьох дітей: рідну донечку Шило Нувель і трьох прийомних — камбоджійця Меддокса, ефіопку Захару і в’єтнамця Пакса Тхієна.

А незабаром, схоже, закохані нарешті одружаться. Як повідомляє американська преса, днями Пітт із Джолі підписали шлюбний контракт на 200 мільйонів доларів. Згідно з цим документом, у майбутнього подружжя будуть окремі банківські рахунки й окрема власність — щоб у разі чого не витрачати нерви на поділ майна. Оскільки і Бред, і Енджі вже мали гіркі досвіди розлучень, і суперечок з цього приводу не виникло.