Двоє і благодійність

27.02.2008
Двоє і благодійність

Петра Нємцова на вечірці в Елтона Джона. (Фото Рейтер.)

Проживши з дружиною, актрисою Робін Райт, понад 11 років, Шон Пенн якось дуже легко призвичаївся до того, що тепер він знову парубок. Нагадаємо, наприкінці минулого року подружжя, яке доти називали одним із найміцніших у Голлівуді, несподівано розлучилося. Робін відтоді взагалі намагається не «світитися» на людях, а Шон час від часу приходив на різні світські тусовки — у гордій самотності. Але, схоже, самотності «оскароносця» покладено край: поруч із актором з’явилася напрочуд приваблива молода особа.

47–річний ловелас «охмурив» не абикого, а Петру Нємцову — одну з найуспішніших топ–моделей світу. Щоправда, після цунамі в Таїланді, коли Петра потрапила до бурхливого потоку води і зламала кістки тазу, на подіум вона більше не виходить. Зате активно працює фотомоделлю. Під час того природного катаклізму Нємцова втратила коханого, фотографа Саймона Етлі. Минулого року дівчина зійшлася зі співаком Джеймсом Блантом, однак, кілька місяців тому пара остаточно розійшлася. Тож для роману з Пенном, у принципі, немає перешкод. Окрім віку, але різниця в 19 років — це для Голлівуду дрібниця.

Шон із Петрою прийшли разом на «післяоскарівську» вечірку, організовану сером Елтоном Джоном. Вони не відходили одне від одного ні на крок — Нємцова тримала Пенна під руку, а він щось ніжно шепотів їй на вухо. Однак на запитання журналістів, чи означає це, що між ними щось є, обоє категорично заперечили: «Ми тільки друзі. І разом займаємося... благодійністю». Однак спостерігаючи, як захоплено Шон поглядає на красуню–супутницю, репортери не надто їм повірили...