Вітю, Петю, до роботи!

Вітю, Петю, до роботи!

Учора засідання Верховної Ради знову не відкрилося, зате в кінці тунелю, набитого повітряними кульками з написами «НАТО — ні!», начебто з’явився просвіт. Принаймні в цьо­му запевняє Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк. «Я бачу, що у фракцій меншості, які блокують трибуну, з’явилося бажання зайти в сесійну залу», — сказав учора спікер.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прийде весна – буде й партія?

Прийде весна – буде й партія?

Через тиждень політрада «Народного союзу «Наша Україна» збереться на засідання, аби обговорити останні проблеми в партії. 1 березня «нашоукраїнці» розглянуть політичну ситуацію і приймуть заяву з приводу виходу з партії сімох політиків. Рішення провести засідання напередодні прийняла президія НСНУ.

«Блакитний» борг

«Блакитний» борг

Якщо в перший день свого візиту до Москви Юлія Тимошенко про це тільки мріяла, то на другий їй таки вдалося поговорити про газ. Прем’єр­міністр України мала зустріч із головою правління «Газпрому» Олексієм Міллером, хоч він, здавалося, не надто цього прагнув. Зустрітися — зустрілися, але особливої користі з того, схоже, не винесла жодна сторона. Сподівання журналістів, що по завершенні переговорів леді Ю з Міллером проведуть спільну пресконференцію, не виправдалися: росіянин не вийшов до преси взагалі, а Тимошенко поспілкувалася з представниками ЗМІ уже в аеропорту перед відльотом до України.

Всі статті рубрики