Яєчня для гангстерів

23.02.2008

Яєчня нашвидкуруч — одна з найпоширеніших ранкових страв у всьому світі. Що й казати, такий сніданок доступний, простий у приготуванні, але через це й обридлий. Як «розвеселити» смажені яйця — придумала дизайнерська фірма «Урбан тренд» із Гонконгу. (А звідки ж іще? Зараз усе «Мейд ін Чайна»). Ці китайці пропонують розбивати яйця не просто на пательню, а у спеціальні фігурні форми.

Як повідомляє агенція «Ананова», для початку обрано контури вогнепальної зброї. Виріб називається Gun egg fryer («Форма для смаження яєць у вигляді зброї»). Дизайнери вважають: мода на все мілітарне користується великим попитом і, відповідно, приносить значні прибутки. Таким чином, кожен бажаючий може засмажити собі яєчню у вигляді пістолета «Магнум» 45–го калібру, автомата «Узі» тощо. Загалом, оригінальні китайці обрали тему, пов’язану з гангстерами — мабуть, надивилися останніх голлівудських блокбастерів.

Формочки для «гангстерзької яєчні» невдовзі продаватимуть у 40 країнах — певно, і в Україні теж. Упаковка з чотирьох контурів відпускається за ціною близько $6.