Приборкання Наомі

22.02.2008
Приборкання Наомі

Складно повірити, що хтось нарешті зміг приборкати «чорну пантеру» подіуму Наомі Кемпбелл. Однак, схоже, це таки сталося: Наомі, яка досі міняла залицяльників, як рукавички, зібралася заміж. Як запевняє британська газета «Ньюз оф зе ворлд», 37–річна знаменитість заручилася з бразильським мільйонером Маркусом Еліасом і вже планує облаштування сімейного гніздечка. Закохані познайомилися на вечірці журналу «Вог» у бразильському місті Сан–Паулу аж... два з гаком тижні тому. Та хіба для справжнього кохання важливий строк давності?

На ту вечірку Маркус прийшов з іншою супутницею, але наприкінці вже й забув, що то була за дівчина, бо повністю опинився в полоні чарів Наомі. Протверезівши, мільйонер не розлюбив свою нову знайому, а навпаки — гайнув разом із норовливою супермоделлю на курорт Транкосо.

На тижні моди в Берліні Кемпбелл з’явилася вже з перснем на безіменному пальці (діамант у цій каблучці просто величезний). А повернувшись до Бразилії, прокоментувала появу нової прикраси так: «Ми з Маркусом щасливі разом. Сподіваюся, вже цього року я стану мамою бразильського малюка».

Хоча особливо довіряти епатажній топ–моделі не варто, адже вона вже не раз дурила журналістів, розповідаючи про свій роман із тим чи іншим чоловіком. Ось і цього разу Маркус Еліас запевняє: він не знає, про що йдеться. «Це неввічливо – запитувати про такі речі», — каже багатій на запитання про те, чи справді він запропонував Наомі шлюб. До речі, днями Кемпбелл має приїхати до Києва як член журі конкурсу «Міс Україна–Всесвіт».