НОВИНИ ПЛЮС

19.02.2008

СОТ відкрила шлях до зони вільної торгівлі з ЄС

Офіційно розпочалися переговори про створення зони вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом, яка має стати одним із ключових положень нової посиленої угоди між Україною та ЄС. Про це заявили вчора під час зустрічі в Києві Президент Вiктор Ющенко та представник ЄС Пiтер Мендельсон. За словами Мендельсона, процес переговорів займе кілька тижнів.

Бюджет порушує Конституцію?

101 народний депутат звернувся до Конституційного Суду з проханням розглянути конституційність окремих положень закону про Держбюджет на 2008 рік і про внесення змін до деяких законодавчих актів. Як повідомляє прес–служба КС, на даний момент звернення знаходиться на вивченні секретаріату Конституційного Суду.

Луценко — «чистий»

Апеляційний суд Києва визнав недостовірною інформацію про завдання збитків державі в розмірі більш ніж 1,5 мільярда гривень Міністерством внутрішніх справ за час керування відомством Юрія Луценка у 2005—2006 роках. Як повідомляє прес–служба «Народної самооборони», таким чином Апеляційний суд підтвердив рішення Печерського райсуду від 21 вересня 2007 року, яке оскаржували КРУ та МВС (на той час МВС керував Василь Цушко).