Оголила серце і спину

16.02.2008
Оголила серце і спину

Наталя Водянова–Портман на ковзанах. (Фото Рейтер.)

25–річна Наталія Водянова, найуспішніша з російських топ–моделей, відтепер — пенсіонерка. Пропрацювавши в модельному бізнесі десять років, днями Наталя заявила, що завершує кар’єру манекенниці. Останнім її виходом на подіум стала участь у показі останньої ж колекції Валентино Гаравані, який також «зав’язав» із дизайнерством.

Отже, більше ніщо не заважатиме Водяновій дбати про чоловіка, британського лорда Джастіна Тревора Берклі Портмана, та їхніх трьох діточок. Хоча остаточно перетворюватися на домогосподарку Наташа не збирається. Зокрема, тепер вона планує ще активніше займатися благодійністю, розвиваючи свій фонд «Оголені серця». І одним із перших пріоритетів місіс Портман є турбота про знедолених дітей на її батьківщині, в Росії. Адже свого часу майбутня супермодель і сама жила у злиднях, допомагаючи мамі торгувати на лотку фруктами, щоб прогодуватися.

14 лютого, в День святого Валентина, фонд Наталії Водянової організував у Москві благодійний «Бал любові». Разом із Наташею та її чоловіком цей захід відвідали австралійська співачка Наталі Імбрулья, знаменитий фотограф Маріо Тестіно та дизайнер Валентино. А напередодні всі вони сходили на Красну площу, де залита величезна ковзанка. Там на почесних гостей уже чекали понад дві сотні вихованців дитячих будинків (для інших відвідувачів ковзанка в цей день була зачинена). Валентино, щоправда, стати на ковзани не ризикнув, а от обидві Наталі — модель і поп–зірка — каталися залюбки. Щоправда, Водянову підтримувала під руку олімпійська чемпіонка Тетяна Навка.

Від падіння вона подругу підстрахувала, а от від холоду — ні. Хоча Наташа сама винна: одягнулася посеред лютого в легеньку літню сукню з голою спиною. Відвикла, мабуть, у Європі від суворих російських зим.