Під ковпаком у менеджера

07.02.2008

Новини із життя Брітні Спірз перестали бути новинами: її невесела історія йде навіть не по спіралі, а по колу, і зараз колишня поп–принцеса знову перебуває під наглядом лікарів у психіатричному відділенні медичного центру Ка­ліфор­ній­ського університету в Лос–Анджелесі; терміни виходу її з лікарні наразі не відомі.

А поки співачці намагаються вправити «перекошені» мізки, суд з’ясовує, хто ж довів колись успішну естрадну зірку до такого жалюгідного, божевільного стану. І, здається, з’ясував. Це — менеджер 26–річної Спірз Сем Лутфі. Мати Брітні подала до суду скаргу з цього приводу, звинувативши Лутфі в тому, що саме він привчив її дочку до наркотиків і взагалі переїхав до дівчини додому, захопив контроль над будинком та грошовими рахунками Спірз. Як повідомляє канал «Скай ньюз», судді погодилися з таким висновком і видали щодо Лутфі постанову, заборонивши йому наближатися до Брітні й узагалі чинити будь–який тиск на співачку.

Але раніше суд узяв під ковпак і саму Спірз: після того, як вона в нападі білої гарячки намагалася відібрати в чоловіка дітей, шалапутній матері–зірці заборонили контакти і з Лутфі, і з дітьми та родичами (крім батька, якого призначили її «опікуном» на пару з адвокатом). Також Бріт зобов’язали пройти медичну експертизу, аби встановити рівень її осудності.