Єврейське щастя Нікі Хілтон

07.02.2008
Єврейське щастя Нікі Хілтон

Нікі стане іудейкою, щоб вийти заміж.

Поки скандальна Періс Хілтон міняє хлопців, як рукавички, її молодша сестра Нікі підтверджує свою репутацію скромниці. Дівчина вже давно зустрічається з Девідом Каценбергом — сином продюсера «Шрека», Джеф­фрі Каценберга. А у квітні, на заздрість епатажній сестричці, планує вийти за свого бойфренда заміж (Періс про серйозну пропозицію руки і серця тільки мріє).

Для парочки не перепона навіть те, що наразі вони належать до різних віросповідань. Каценберг — іудей, а Нікі досі була християнкою. Однак заради коханого вона готова зректися своєї релігії і пройти гіюр — обряд навернення неєврея в іудаїзм. Адже Девід, хоча й закоханий у Хілтон–молодшу, без благословення рабина одружуватися не збирається.

Як повідомляє сайт Newsru.co.il, займатися підготовкою і проведенням весільної церемонії буде ізраїльтянин Ілан Ашер. «Я поки що не хотів би говорити на тему гіюра, але можу повідомити, що вже два тижні називаю Нікі Саброю», — каже чоловік. Також він розповів, що весілля, швидше за все, відбудеться в готелі сімейної мережі «Хілтон» у Беверлі–Хіллз. Нікі наполягає на тому, щоб уся зала була в білому кольо­рі. Поки що на урочистості запрошено близько 300 осіб. Сукню для нареченої шитиме ізраїльський дизайнер Дані Мізрахі.