Дівчина Рембо

29.01.2008
Дівчина Рембо

Зіркового часу можна чекати півжиття. 37 років — це, мабуть, стільки і є. 37–річна американська акторка Джуді Бенц робила дуже багато, аби стати по–справжньому знаменитою: погоджувалася на відверті еротичні фотозйомки, одружилася з колегою по голлівудському цеху Джоном Кассіром, знялася аж у півсотні фільмів... Але майже всі вони — стрічки навіть не другого ешелону, переважно це телесеріали на кшталт «Шпигунок» та «Школи сатани для дівчаток», а в більш–менш резонансних стрічках Джуді виконувала зовсім не головні ролі. Аж ось — мить слави: Бенц стала партнеркою самого Сильвестра Сталлоне, зігравши головну жіночу роль у фільмі «Рембо–4: До пекла і назад». Її героїня — місіонерка Сара, яку рятує Джон Рембо.

«Я, м’яко кажучи, не була фанатом фільмів про Рембо до того, як почала зніматися в цій стрічці, — розповіла Джуді на презентації картини. — Мені зажди подобався інший герой Сильвестра Сталлоне — Роккі. Я фактично зростала на фільмах про Роккі, постійно займалася спортом. Кожну із серій «Роккі» я бачила разів по сім і знаю ледве не напам’ять. А коли вийшов перший фільм «Рембо», я була занадто юною й занадто дівчиною для того, аби його зрозуміти». Але, переглянувши старі стрічки Сталлоне у зрілому віці й знявшись у продовженні «рембіади», Бенц каже, що зрозуміла й полюбила бойовики.

«Сталлоне — прекрасний актор, усі його персонажі такі красиві й природні, — каже Джуді. — Тому можете собі уявити, як мене схвилювало Сильвестрове запрошення працювати разом. Я йому в цьому зізналася й попросила, щоб він чесно казав мені, якщо моя гра буде паскудною. Кажу: якщо ви мені збрешете й скажете, що я блискуче граю, коли насправді це буде просто «відстій», то я більше не зможу вірити своєму кумиру. Він засміявся і пообіцяв».

Джуді Бенц каже, що їй зі Сталлоне — не лише актором, а й сценаристом, режисером та продюсером «Рембо–4» — працювалося надзвичайно легко й приємно, адже «він хоч і метр, але дуже щира й ерудована людина з чудовим почуттям гумору». Акторка дякує 61–річному кумирові за допомогу в «розкрутці» й чекає нових проектів. Поки що в її графіку — зйомки в бойовику «Каратель–2» Александра Лексі та драмі «Даллас» Томаса Бетті.