Недоспіваний Хіт

24.01.2008
Недоспіваний Хіт

Хіт Леджер.

Відомого голлівудського актора Хіта Леджера знайшли позавчора мертвим у його нью–йоркській квартирі на Манхеттені. Основна версія поліції: самогубство. Але з офіційним підтвердженням доведеться зачекати, адже розтин тіла запланували провести лише сьогодні.

Про смерть 28–річної зірки правоохоронців сповістила домашня робітниця. Вона побачила його в ліжку оголеним без ознак життя, коли зайшла повідомити про прихід масажиста; поруч лежала упаковка снодійного. Останнім часом Леджер мав проблеми на особистому фронті: у вересні він розійшовся з дружиною Мішель Уїльямс, колегою по акторському цеху.

Леджер — уродженець Ав­стралії — зіграв у фільмах «Патріот», «Історія лицаря», «Брати Грімм», «Казанова», «Бал монстрів» та багатьох інших. Ще 2001 року журнал «Піпл» включив Хіта до списку 50 найвродливіших людей світу. А світова слава прийшла до актора після ролі «голубого» ковбоя у фільмі «Горбата гора» — тоді, у 2005 році, Леджера номінували на здобуття «Оскара». Уже після смерті Хіт прийде до глядача як Джокер у новій серії кіноепопеї про Бетмена.