Божий дар і Макконахі

22.01.2008
Божий дар і Макконахі

Метью Макконахі та його подружка Камілла Алвеш.

Найзатятіші шанувальниці голлівудського красунчика Метью Макконахі в розпачі: їхній улюбленець надумав одружитися. Раніше Мет уже лякав прихильниць намірами повести під вінець свою попередню подружку Пенелопу Крус, але зрештою нічого в них не склалося. А тепер справа серйозніша: на своєму офіційному сайті Макконахі повідомив, що його дівчина, бразильська модель–мулатка Камілла Алвеш, чекає дитину.

«Благословенна новина... свято життя і щедрості... Так, ми з Каміллою зробили дитину! — ділиться своєю радістю Метью. — Ось уже три місяці маля росте у Камілли в лоні. Ми вражені цим дивом творіння, Божим даром, і захоплюємося пригодою, яка на нас чекає, — стати батьками, ростити дитину й вести її по життю... Щоб виростити здорову дитину, потрібна підтримка від кожного члена суспільства — отож побажайте нам усього найкращого. Моліться за нас, і хай Господь благословить еволюцію. Дякую, що залишаєтеся моїми фанатами і любите мою роботу. Тепер у моєму житті починається така ось нова глава...».

Словом, хлопець розчулився не на жарт. Ще б пак, адже у свої 38 зірка фільмів «Сахара», «Любов та інші неприємності», «Як позбутися хлопця за 10 днів» уперше стане й батьком, і, якщо все складеться, офіційно одруженим чоловіком.