Не сунь пістолет між ноги!

19.01.2008

Скільки вже кумедних випадків пов’язано з пограбуваннями банків та «лажанням» грабіжників. Аж ось «картотека» злодійських проколів поповнилася ще одним.

Як повідомляє агенція «Ассо­шіейтед пресс», у місті Кокомо (американський штат Індіана) чоловік, озброєний пістолетом, уранці ввійшов до магазину мережі Village Pantry і зажадав від продавщиці виручку та пачку сигарет. Сміятися можна вже тут, адже який може бути виторг у крамниці на початку дня? Жінка почала складати мізерну готівку до торби, а коли відвернулася, щоб дістати цигарки, пролунав постріл. І зловмисник почав верещати. Між ногами в нього розпливалася червона пляма...

Відновивши картину події за відеозаписом, зробленим камерою спостереження, поліцейські дійшли висновку: грабіжник спустив курок, засовуючи пістолет за пояс своїх штанів. Як виявилося, 25–річний Дерік Кош (саме так звали злочинця) випадково прострелив сам собі праве яєчко і ліву ногу. Поранений, він таки зміг дістатися свого дому і вже там був затриманий поліцією.

Спочатку містерові Кошу доведеться перенести операцію, а вже після цього він відповість за обвинуваченням у збройному пограбуванні.