Наомі в гостях у Уго

16.01.2008
Наомі в гостях у Уго

Наомі Кемпбелл.

Це зі своїми підлеглими топ–модель Наомі Кемпбелл — люта й скандальна мегера. А з чоловіками, тим паче наділеними владою та грошима, «чорна пантера» перетворюється на грайливу кішечку, здатну звести з розуму найжорсткішого тирана. Саме цією властивістю Наомі й вирішила скористатися редакція чоловічого журналу GQ, яка умовила супермодель стати своїм спеціальним кореспондентом. Завдання Кемпбелл — «розкрутити» на відверту розмову відомих у світі політиків. Першим і геть не глевким «млинцем» для Наомі–журналістки стало інтерв’ю з комуністичним президентом Венесуели Уго Чавесом.

І без того веселий та говіркий Чавес був від моделі просто в захваті. На запитання, чи не хоче він за прикладом Володимира Путіна знятися оголеним до пояса, венесуельський керманич вигукнув: «Чому б ні? Помацай, які в мене м’язи!».

Як з’ясувала Наомі, найбільш стильним серед світових лідерів Уго вважає кубинського вождя Фіделя Кастро з його «бездоганною військовою формою, начищеними до блиску чоботами й елегантною бородою». Принагідно Чавес поцікавився у співрозмовниці, чи подобається їй принц Чарльз, зізнавшись: сам він до спадкоємця британської корони ставиться із симпатією, але «надто вже несимпатична в Чарльза тепер дівчина» (йдеться про другу дружину принца, Каміллу Паркер–Боуллз).

Повне інтерв’ю Наомі з Уго Чавесом, якого модель назвала «бунтівним янголом», вийде в лютневому номері GQ. Надалі в планах свіжоспеченої журналістки — розмови з лідерами Куби та Франції.