ХРОНІКА

16.01.2008

Баскетбол

Українець Олексій Печеров провів свій другий матч у НБА. У вівторок зранку за київським часом його «Вашингтон» обіграв у Бостоні місцевих «Селтікс» із рахунком 88:83. Наш форвард за 2 хв. 48 сек. на майданчику зробив три неточних кидки, одне підбирання й припустився однієї втрати.

Бокс

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією IBF Володимир Кличко та американський промоутер Седрік Кушнер заявили, що досягли мирової угоди стосовно судового позову, який Кушнер подав на українця в травні минулого року. Йшлося про те, що Володя відмовився від зустрічі 11 листопада 2006 року з підопічним Кушнера — Шенноном Бріггсом (того дня він вирішив битися з Кевіном Броком). Як компенсацію, промоутер отримає право вивести ще одного свого підопічного, Пітера Кілліна, на ринг «Медісон сквер гардена» 23 лютого в одному з боїв перед головним протистоянням вечора Кличко — Ібрагімов.

Гандбол

У рамках кваліфікації до фінальної частини чемпіонату світу 2009 року чоловіча збірна Австрії двічі обіграла команду Естонії — 32:26 і 34:31. Тепер доля першого місця в групі вирішиться у двох протистояннях (16 і 20 січня) австрійців з українцями, які також обидва рази здолали балтійську збірну.

Споруди

У понеділок, після реконструкції, в Донецьку відкрився спортивний комплекс «Дельфін» із 50–метровим басейном. На базі басейну буде створена спортивна школа з плавання, стрибків у воду й синхронного плавання.

Футбол

Мюнхенська «Баварія» знайшла заміну Отмару Хіцфельду, який оголосив, що влітку залишить посаду головного тренера команди. Новим керманичем чемпіонів країни стане колишній наставник збірної Німеччини Юрген Клінсманн, котрий останніми роками мешкає в США.