Дві зірки — дві мами

15.01.2008

Наприкінці минулого тижня у світі шоу–бізнесу відбулося подвійне поповнення: одразу дві знаменитості стали мамами. Причому поп–зірка Крістіна Агілера і світська левиця та телеведуча Ніколь Річі народжували своїх первістків в одній і тій самій лікарні — медичному центрі «Седарс Синай» у Лос–Анджелесі.

У п’ятницю 26–річна Річі подарувала своєму чоловікові Джоелові Меддену доньку. Крихітку назвали Харлоу Уїнтер Кейт — на честь голлівудської зірки 1930–х Джин Харлоу. Нагадаємо, Ніколь оголосила про свою вагітність у липні минулого року. Тоді їй загрожувало ув’язнення за керування автомобілем у нетверезому стані, і згодом майбутня мама таки відбула покарання, відсидівши у в’язниці «аж» півтори години.

А вже наступного дня привітання з народженням сина приймала співачка Крістіна Агілера. Щоправда, спершу ЗМІ повідомили, ніби вона також народила у п’ятницю, через годину після Ніколь. Проте, як дізнався з офіційних джерел журнал «Піпл», «тривога» була передчасною, а насправді 27–річна Агілера відстала від Річі майже на добу. Молода мама вважає, що Макс Лайрон — а саме так назвали першу дитину Крістіни та її чоловіка Джордана Бретмена — дуже схожий на неї. До речі, Агілера досить довго приховувала свою вагітність, зате на сьомому місяці знялася оголеною для обкладинки журналу Marie Claire.

Обидві мами та їхні новонароджені дітки почуваються добре і вже виписалися з лікарні.