Дитина дядька Тома

12.01.2008
Дитина дядька Тома

Том Круз із малою Сурі.

Том Круз шаленіє від люті й погрожує письменникові Ендрю Мортону найжахливішими небесними карами. У кінозірки є причини казитися, адже незабаром у книгарнях Америки з’явиться книжка Мортона під назвою «Том Круз: Неавторизована біографія». Свого часу цей автор уже писав скандальні біографії Мадонни, подружжя Бекхемів та найвідомішої практикантки Білого дому Моніки Левінськи. Тепер надійшла черга «розповісти правду» і про Круза.

Один із найбільш обурливих для Тома «секретів» — це заява Мортона про те, що маленька Сурі, народжена у шлюбі актора з Каті Холмс, не є біологічною донькою голлівудського красунчика. Біографіст навіть називає її «другою дитиною Розмарі», натякаючи на відомий фільм Романа Поланськи, у якому жінка народила дитину від диявола. За версією письменника, Сурі була зачата із замороженої сперми Рона Хаббарда — засновника сайєнтологічного вчення, прихильником якого є Круз. До слова, самого Тома автор називає «другим за впливовістю» в секті після її нинішнього лідера Девіда Міскевіджа.

Між іншим, під час шлюбу з Ніколь Кідман ходили чутки про те, що Том безплідний, і через це вони нібито й не могли зачати дитину. Однак потім Кідман таки завагітніла (у неї стався викидень), тож «стерильність» Круза — факт недоведений.

Хоча обуренню актора немає меж, його адвокати поки що не можуть сказати, чи подаватиме Том на Мортона до суду. Тим часом письменник уже скаржиться на погрози з боку адептів сайєнтологічної церкви. Ворогом одного з них, тим більше такого впливового, бути дуже небезпечно...