Сестри на всі руки

12.01.2008
Сестри на всі руки

Ім’я іспанської акторки Пенелопи Крус тепер відоме далеко за межами її батьківщини. Але небагато іноземців знають, що у 33–річної голлівудської кінозірки є на три роки молодша сестра, причому вони з Пе дуже схожі. В рідній Іспанії Моніка Крус — також знаменитість: танцівниця, актриса, модель і телеведуча. А що досі не вийшла на міжнародний рівень, то, можливо, вона цього не надто й прагне.

Днями в Іспанії було оприлюднено нову рекламну кампанію відомого одежного бренду Mango, участь у якій взяли Пенелопа і Моніка Крус. Більше того, сестри особисто займалися дизайном нової весняно–літньої колекції, яку рекламують. За відгуками очевидців, навіть складно визначити, що їм вдалося краще — одяг чи фото. Але й те, й інше, кажуть, вийшло сексуальнішим, ніж минулого року (тоді Пенелопа працювала над колекцією сама). На жаль, вбрання від сестричок Крус буде випущене обмеженим «накладом», тому навряд чи дійде до наших магазинів.

Між іншим, у цьому талановитому сімействі є ще й брат — 22–річний рок–музикант Едуардо Крус. Минулого тижня у прокат вийшов його відеокліп, у якому головні ролі зіграли, звісно ж, красуні–сестри. Пе й Моніка в цьому ролику зображують... порномоделей.