Іронія долі Імбрульї

10.01.2008
Іронія долі Імбрульї

Наталі Імбрулья.

Рівно чотири роки тому відома австралійська співачка Наталі Імбрулья зробила своєму коханому, фронтменові групи Silverchair Деніелу Джонсу, найкращий подарунок «під ялинку»: в новорічну ніч вийшла за нього заміж. Про те, що їхній шлюб розпався, Імбрулья, за іронією долі, теж оголосила під час новорічних канікул. Правда, не 1–го, а 4 січня 2008–го — очевидно, щоб не псувати свято ні собі, ні прихильникам.

Щоправда, особливої трагедії з розриву тепер уже колишнє подружжя Джонсів не робить. 32–річна Наталі і 28–річний Ден були разом з 1999 року, але після одруження стали потроху віддалятися одне від одного. «Нам дуже прикро, що так сталося, але ми залишаємося добрими друзями, — сказано в їхній спільній заяві з цього приводу. — Кожен із нас робить свою кар’єру, ми часто змушені були розставатися і зрештою збагнули, що треба розійтися взагалі».

Через те, що їхні гастрольні графіки зазвичай не збігалися, подружжя й справді майже не бачилося, до того ж останнім часом Наталі мешкала переважно у Британії, а її чоловік залишався в Австралії.