«Героїня» знайшла пару

04.01.2008
«Героїня» знайшла пару

Крістен Белл.

Білява голлівудська зірочка Крістен Белл панічно боїться потрапити на очі папараці разом зі своїм новим бойфрендом. Чому саме, сказати складно, однак 27–річна актриса категорично заборонила друзям, родичам і обслуговуючому персоналу готелю в Маямі, де зупинялася разом із коханим на Новий рік, повідомляти пресі, з ким саме вона зустрічається. Звісно, така таємничість лише розпалила цікавість журналістів, і тепер уже цілий світ знає, що у Крістен роман із Даксом Шепардом, колишнім хлопцем Кейт Хадсон — зірки фільму «Як спекатися хлопця за 10 днів».

Можливо, напустивши на себе ореол таємничості, Белл саме цього й прагнула: «засвітитися» у пресі. Адже попри те, що у творчому доробку дівчини чималенький перелік популярних серіалів і навіть кілька фільмів, порівняно зі справжніми зірками Крістен не така вже й відома. Хоча серіали «Вероніка Марс» та «Герої» за її участю амери­канці просто обожнюють.
Однак не вик–лючено, що актриса справді не прагне афішувати свою нову любов. Нещодавно в інтерв’ю журналу «Піпл» Крістен зізналася, що боїться романтичних стосунків. На той час вона саме порвала з продюсером Кевіном Манном і запевняла, що бути самотньою значно краще: «Можна присвячувати більше часу собі й бути природною. Бо не треба постійно думати про те, щоб комусь подобатися. Я більше не хочу з кимось зустрічатися, принаймні поки що», — переконувала Белл. Тепер, мабуть, соромиться, що так швидко змінила думку.