ХРОНІКА

04.01.2008

Футбол

Чемпіон України — динамівці Києва — визначився з планами на міжсезоння. Команда вийде з відпустки 8 січня і до 15го числа тренуватиметься на базі в КончіЗаспі. Другу половину січня «Динамо» присвятить збору в Ізраїлі, в рамках якого виступить на «Кубку Першого каналу». 24 січня «білосині» зустрінуться з московським «Спартаком», 26го — із сербською «Црвеною звєздою». 31 січня — фінал турніру.

1—7 лютого кияни знову тренуватимуться в Києві, а потім на них очікує двотижневий збір в іспанській Марбельї. За цей час підопічні Юрія Сьоміна зустрінуться з російським «Зенітом» (10 лютого), польським «Белхатувом» (14го), шведським «Ґетеборгом» (18го) й російським ЦСКА (21го). Перший матч весняної частини чемпіонату України «Динамо» проведе 1 березня з «Дніпром» у Дніпропетровську.

* * *

Віцепрезидент донецького «Мета­лурга» Дмитро Селюк, який останніми роками визначав трансферну політику клубу, залишив свій пост. Щоправда, без роботи він був недовго, оскільки отримав пропозицію попрацювати в київському «Арсеналі» від президента клубу Вадима Рабиновича.

Хокей

НХЛ. «Кароліна» — «Атланта» — 4:5 ОТ (Житник «А» — 21 хв., «0», 2 хв. штрафу), «Баффало» — «Піттсбург» — 1:2 (по бул.).

Матч у Баффало, що відбувся на стадіоні Ральфа Уїлсона під відкритим небом, зібрав рекордну для НХЛ аудиторію — 71 217 глядачів. Попереднє досягнення належало зустрічі в Едмонтоні місцевих «Ойлерз» і «Монреаль кенедієнз», за якою в 2003 році спостерігало 57 167 прихильників гри.