Діти живого мистецтва

Діти живого мистецтва

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як шкода, що всю чарівність дитинства ми починаємо розуміти, коли стаємо дорослими, казав Костянтин Паустовський. Його вислів, як і сентенції відомих письменників, громадських діячів і психоаналітиків, розважливо супроводять «Дітей» — виставку з фондів Національного художнього музею України. Експозиція відкрилась з нагоди зимових канікул і триватиме до 20 січня. Водночас це дитяче свято має цілком дорослу мету — виставка завершує перший етап загальнонаціонального проекту «Живе мистецтво», кампанії з популяризації українського арту.

Роги янголів і пантофлі Еко

Роги янголів і пантофлі Еко

Якщо після «Коду Да Вінчі» у когось ще могли залишатися сумніви щодо справжніх намірів цього письменника, то наступна його книжка — «Янголи і демони» (український переклад якої з’явився цього року завдяки харківському «Клубу сімейного дозвілля») — ще відвертіший маніфест богоборця.

Тіна Кароль: Я — щаслива зелена Гусениця, яка мріє стати Метеликом

Тіна Кароль: Я — щаслива зелена Гусениця, яка мріє стати Метеликом

Про білявку, яку зараз знають мало не всі горобці, ще два роки тому мало хто чув. У Рік Свині Тіна Кароль реалізувала всі плани, стала найкращою з найкращих співачок (за версією журналу Elle), найкращою телеведучою (за версією «Телетріумфу»), щомісяця давала по 25 концертів, а перед Новим роком презентувала новий альбомом «Полюс притяжения» і дитячу книгу «Великі пригоди Павутинки». Натомість вона спить по п’ять годин (каже: «Поспимо в труні») і весь час у переїздах — автомобілі, літаки. Навіть встигла простудитися, але поговорити з «УМ» теж знайшла час.

Всі статті рубрики