Товста й тонка

03.01.2008
Товста й тонка

Бідолашна Рене Зеллвегер.

38–річна кінозірка Рене Зеллвегер у розпачі: їй знову запропонували роль журналістки Бріджит Джонс. А це означає, що стрункій актрисі доведеться втретє набирати вагу.

Нагадаємо, для зйомок у попередніх двох серіях акторка щоразу товщала на десять із гаком кілограмів, адже її героїня — весела «пампушка». Для того, щоб відповідати образу, Зеллвегер переходила на спеціальний режим харчування. Щодня вона вживала щонайменше 4700 кілокалорій: на сніданок їла біг–мак із великою порцією картоплі фрі, млинці з підливою і запивала це все жирним молочним коктейлем. Обідала актриса великою піцою, закушуала її бутербродом з арахісовим маслом, чіпсами та ще одним молочним коктейлем із пончиками. На вечерю — величезна тарілка спагеті з м’ясом й порція картоплі з олією.

Оскільки залишатися товстункою й по завершенні зйомок Рене не мала жодного бажання, то, щойно був відзнятий останній кадр, негайно сідала на жорстку дієту, активно займалася спортом і швидко повертала собі попередню вагу. А після другого фільму — «Бріджит Джонс: Межі розумного» навіть перестаралася й довела свою вагу до 44 кг при зрості 162 см!

Такі різкі фізіологічні зміни дуже негативно впливають на жіночий організм. І сильний целюліт, від якого тепер страждає Зеллвегер, — далеко не найгірший наслідок вагової «гойдалки». Дієтолог актриси наполягає на тому, що втретє повторювати історію з різким потовщанням–схудненням для акторки просто небезпечно, бо це може вплинути не лише на органи травлення, а й на гормональну систему. «Вона власними руками риє собі могилу!» — непокояться лікарі.

А Рене, яка ще не дала згоди на зйомки, радо б відмовилася від участі в третьому фільму про Бріджит. Але навряд чи зможе. По–перше, продюсери обіцяють їй величезний гонорар (сума наразі не розголошується). А головне — Зеллвегер не може підвести мільйони шанувальників Бріджит Джонс. Адже тепер годі уявити собі в цій ролі іншу актрису.