«Джинсовий» наказ

26.12.2007
«Джинсовий» наказ

Стильна Вікторія Бекхем.

Вікторія Бекхем стала заручницею… власних джинсів. Бідолашній «іконі стилю» відтепер наполегливо рекомендовано носити лише джинси марки DVB (так називається персональна лінія деніму від Вікторії Бекхем). І нічого не вдієш – Віка сама й винна.

Погоджуючись на співпрацю з компанією Rock&Republic, яка спеціалізується на пошитті одягу та аксесуарів з деніму, місіс Бекхем пообіцяла не лише займатися дизайном власної лінії джинсів, а й активно рекламувати цей бренд. Очевидно, дружина одного з найвідоміших у світі футболістів думала, що для цього достатньо «причепити» до лінії власне ім’я. А керівництво R&R дотримується іншої думки з цього приводу, цілком логічно вважаючи, що Вікторія повинна якомога частіше носити власну продукцію. Адже якщо одяг справді такий якісний, комфортний і стильний, як вона запевняє — то навіщо обирати джинси іншої марки? Тож помітивши, що останнім часом «розкішна Спайс» у «своїх» джинсах фактично не з’являється, надаючи перевагу всіляким «дольче і габбанам», адміністрація R&R надіслала «порушниці конвенції» суворе попередження. Мовляв, якщо Бекхем не хоче, щоб її ганебно «вигнали» з крутих модельєрок — хай віднині на «чужі» джинси навіть не дивиться, одягаючи на всі світські заходи винятково продукцію з лейблом DVB.

Речник зірки вже висловив її обурення з цього приводу. Віка вважає, що ніхто не має права вказувати їй, як одягатися. Хоча, насправді, не виключено, проблема зовсім в іншому. Адже знавці вже давно критикують джинси від пані Бекхем, наголошуючи на тому, що при вельми «гламурній» ціні (щонайменше $250) вони вульгарно виглядають, та ще й пошиті десь у Китаї з найдешевшої тканини.