«Чорний брокер» у міліцейському мундирі

«Чорний брокер» у міліцейському мундирі

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Володимир Сацюк — звичайний киянин. Свого часу він разом із дружиною та двома синами по вулиці Саксаганського, 42, придбав одну з комунальних квартир. Точніше — лише дві кімнати в ній. Третя кімната «комуналки» належала одинокій літній людині на прізвище Євдокименко.

Алло, «ширку» в постіль!

Алло, «ширку» в постіль!

Днями у Кременчуці затримали 32–річного Леоніда та трьох його подільників, які забезпечували своїх «клієнтів» найвишуканішим сервісом. Зателефонувавши цим «фірмачам», можна було замовити чергову дозу наркотичного зілля з доставкою додому. Як з’ясувалося, виготовляв ацетат опію у приватному будинку сам організатор «фірми» Леонід.

Задушив, бо «проклинала»...

Задушив, бо «проклинала»...

Як повідомили «УМ» в обласній міліції Чернігівщини, цей жахливий злочин було розкрито тиждень тому. Ще у листопаді до Ічнянського райвідділу міліції звернулися представники місцевої громади ромів і заявили про зникнення 8–річної дівчинки Вікторії, яка мешкала в родині своєї рідної тітки в селі Монастирище. Власної родини у Вікторії не було, батько давно покинув сім’ю, а мати відбуває покарання за крадіжки. Вже невдовзі слідчо–оперативна група знайшла тіло дівчинки у чагарнику за городом сусідської садиби, неподалік від будинку тітки. Причиною смерті стала механічна асфіксія — дівчинку задушили її ж колготками.

Всі статті рубрики