Перші млинці від Голубовича

Перші млинці від Голубовича

У цьому сезоні нашим глядачам не доведеться побачити збірну України в бойових умовах. Традиційний грудневий «челендж», що проводився в Києві п’ять років поспіль, нині віддали угорцям. Причина виявилася поважна — країна відзначає 80–річчя свого хокею.

Розставлені акценти

Розставлені акценти

За законами детективного жанру, протистояння головних претендентів на «золото» в календарі української чоловічої суперліги припало на останній ігровий день першого кола. У суботу в столичному спорт­комплексі «Меридіан» зустрічалися наші представники в Кубку УЛЄБ — «Київ» і «Азовмаш». Про важливість поєдинку свідчив і візит на трибуни мільярдера Дмитра Фірташа, власника «вовків», у компанії десятків озброєних охоронців. Компанію газовому магнату склали депутати від БЮТ Томенко та від Партії регіонів — Льовочкін і Волков (один із керманичів «Києва»).

«Прохідна» Європа

«Прохідна» Європа

Старти у 25–метровому басейні мають специфічний характер. Великої слави тріумфаторам вони не приносять, адже найголовніші змагання проводять на «довгій воді» — у 50–метрових басейнах. Зате на 25–метрівці можна перевірити свою готовність на даний момент на тлі серйозних суперників і добре відпрацювати розвороти. Саме з «напівтренувальним» настроєм їхала на чемпіонат Європи на «короткій воді» до угорського міста Дебрецен збірна України.

Словенська традиція

Словенська традиція

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Лижня словенської Поклюки стала для наших біатлоністів особливо успішною. Саме тут українці демонструють свої найкращі результати в кар’єрі і здобувають нагороди. На третьому етапі Кубка світу–2007/08 «синьо–жовті» шість разів опинялися в десятці кращих. Причому й жіноча, і чоловіча команди фінішували в естафеті серед лідерів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики