Наслідок «Міста гріхів»

15.12.2007
Наслідок «Міста гріхів»

Героїня «Міста гріхів» Джессіка Альба вирішила не приховувати від прихильників радісної новини. І на відміну від, скажімо, Дженніфер Лопес, яка приховувала аналогічну подію до останнього, зізналася всьому світу, що чекає первістка.

Батьком майбутньої дитини однієї з найсексуальніших жінок світу є Джесс Кеш Уоррен, який працює асистентом режисера. «Джессіка з Кешем очікують на народження малюка пізньої весни або раннього літа», — повідомив речник актриси. Журналісти одразу підрахували, що зараз 26–річна кінозірка перебуває на третьому місяці вагітності. Із Уорреном вони познайомились два роки тому на зйомках фільму «Фантастична четвірка», і відтоді на всіх світських заходах з’являються тільки разом.

Щоправда, не так давно парочка посварилася, і в пресі навіть з’явилося повідомлення про те, що роман завершено. «Знайти собі підходящу пару дуже складно, — скаржилася тоді Альба. — Але це не залежить від того, знаменита ти чи ні. Усі мої подруги, які не мають жодного відношення до сфери шоу–бізнесу, так само скаржаться на брак нормальних чоловіків і стосунків».

Але тепер у Джессіки з Кешем усе чудово. Закоха­ні з нетерпінням очікують на народження сина чи доньки. Хоча одружуватися поки не планують...