Не всі жінки — відьми

14.12.2007
Не всі жінки — відьми

Попри те, що 19 грудня Аліссі Джейн Мілано «стукне» вже 35, для мільйонів її прихильників в усьому світі ця красива й безпосередня дівчина досі залишається юною Фібі — наймолодшою із сестер Галлівел. Саме роль у серіалі «Всі жінки — відьми» (у буквальному перекладі з англійської — «Зачакловані») зробила її знаменитою, хоча актриса засвітилася і в багатьох інших теле– та кінопроектах. Власне, Алісса почала зніматися в семирічному віці й відтоді більше нічим іншим на життя не заробляла. «Якось я збагнула, що нічого не вмію робити — навіть каву нормально не зварю!» — зізнається актриса.

Хоча це неправда. Ще Алісса вміє співати і вже випустила півдесятка дисків із досить якісною поп–музикою. Особливо її пісні полюбляють у Японії — саме тамтешні фанати й підкинули Мілано ідею спробувати себе в музиці. Окрім того, спортивна красуня захоплюється фотографуванням, добре танцює, вміє грати на клавішних інструментах та флейті, розробила власний комплекс вправ для дівчат, який користується значною популярністю серед охочих схуднути, і багато часу приділяє доброчинній діяльності (Алісса — посол доброї волі ООН). А ще вона — палка вболівальниця бейсбольної команди «Лос–Анджелес доджерс» і часто коментує їхні матчі на одному з кабельних телеканалів.

От тільки з чоловіками у неї не складається: в Алісси було чимало романів, вона навіть виходила заміж за фронтмена рок–гурту Remy Zero Куїнджена Тейта, однак через 11 місяців подружжя розлучилося. Втім актриса не засмучується і не втрачає надії таки знайти другу половинку.

 

«Любов завжди завдає болю!»

— Аліссо, як тобі вдається зберігати таку досконалу фігуру? Мабуть, багато часу проводиш у спортзалі?

— Брехати не буду — таки багато. Щоранку пробігаю п’ять кілометрів, хоча іноді доводиться вставати о п’ятій, щоб устигнути потренуватися до зйомок. Тричі на тиждень хвилин по 40 займаюсь у тренажерному залі, двічі — ходжу на йогу. Якщо хочеш мати гарне тіло, треба над ним працювати, особливо якщо тобі вже далеко за 30. Я взагалі намагаюся вести здоровий спосіб життя — харчуюся здоровою їжею і вже давно кинула курити. Але це не тому, що мене сильно турбує моя зовнішність. Головне — здоров’я, тоді буде й краса.

— Косметикою користуєшся?

— Ну звісно. Це якщо йдеться про креми (особливо люблю засоби з олією чайного дерева). А декоративної косметики мені цілком вистачає на знімальному майданчику — від неї шкіра так стомлюється, що в приватному житті намагаюся обходитися без таких засобів. Єдине, без чого ніколи не вийду на вулицю, — це без бальзаму для губ.

— Аліссу Мілано рідко можна побачити в елегантному костюмі — схоже, тобі більше до вподоби досить «недбалий» молодіжний стиль.

— Так воно і є. Хоча останнім часом я толерантніше ставлюся до вишуканого одягу, ніж колись. Єдине, чого не люблю, — це коли в запрошенні на прем’єру фільму пишуть, що приходити треба у вечірній сукні. Ну якого біса виряджатися на звичайний кіносеанс? Краще я одягну джинси, куплю поп–корн і сходжу до іншого кінотеатру.

— І тебе не бентежить, що там усі тицятимуть пальцями на Аліссу Мілано в джинсах і з відром поп–корну на колінах?

— А чому вони повинні тицяти? Я для людей, які мене впізнають, така «своя в дошку»... І мені значно більше подобається, коли до мене ставляться як до кузини, а не геть чужої людини.

— Ти така класна дівчина, але чомусь досі самотня.

— Ну що вдієш — із чоловіками мені не дуже щастить. Це почалося ще з перших класів школи: пам’ятаю, закохалася я в такого симпатичного хлопчика. Поцілувала його, а він мене у відповідь вдарив. Синець був чималий. Любов завжди завдає болю! (сміється).

Але я не дуже сумую. Мені часом навіть подобається бути самій — так залишається значно більше часу на себе. Адже я трудоголік і по 14 годин на добу проводжу на роботі. А хочеться ж і відпочити, розслабитися, годинку посидіти у ванні, щоб тебе ніхто не турбував. Навряд чи багато є у світі чоловіків, яким сподобається такий графік їхньої дружини. А самотньою я не почуваюся. По–перше, я мешкаю через квартал від батьків, тому двічі на тиждень ходжу до них вечеряти. Мій молодший брат часто ночує в мене. Ну і, зрештою, я ж маю сімох коней, за якими треба доглядати. Тож нудьгувати ніколи.

«Раніше я спала голою. Але почала вдягати піжаму, коли подумала, що під час землетрусу доведеться вискакувати на вулицю»

— Ти почала зніматися дуже рано й постійно крутилася серед дорослих акторів. Дивно, що тобі вдалося уникнути традиційних для таких випадків ситуацій, коли юні дівчата закохуються в значно старших партнерів по фільму.

— Так, у мене ніколи нічого такого не було. У партнерів по фільмах я дуже навіть закохувалася, але тільки в молодих і гарних (сміється). Мені справді пощастило — я тільки з чуток знаю, що молодих актрис нерідко домагаються досвідченіші актори або продюсери, що дехто справді може отримати роль тільки «через ліжко»... Це дійсно буває. Нікого в нашій професії не дивує, коли актриса скаржиться на те, що під час кастингу старий продюсер попросив її зняти блузку. Так що я дійсно везуча.

— Судячи з того, що ти легко погоджуєшся зніматися в сексуальних сценах, для тебе це якраз не було б проблемою.

— Ну, оголюватися у кіно — це дещо інше. Справді, в Америці до цього дещо по–ідіотському ставляться, хоча якщо маєш красиве тіло — чому б його не показати? Це природно, а значить — гарно. Я раніше навіть у садку своєму поралася топлес. Люблю бути природною.

— І як твої батьки реагують, коли бачать на екрані доньку в «костюмі Єви»?

— Між нами ніколи не було з цього приводу якихось незручностей. Звісно, тато не каже мені: «Доню, в тій–то любовній сцені ти була неперевершена». Ми просто про це не розмовляємо. Але батьки знають, що це — моя робота, і в цьому нема нічого поганого.

— Мабуть, круто бути дівчиною, чиє ім’я фігурує у стількох рейтингах «найкрасивіших», «найсексуальніших» тощо?

— Еге ж. Бачили б укладачі цих рейтингів, як я щовечора приходжу додому, мажу кремом черговий прищик і лягаю в ліжко у фланелевій піжамі з жовтими качечками... До речі, раніше я спала гола. Але потім у Лос–Анджелесі трапився землетрус, і коли я уявила собі, що наступного разу, можливо, доведеться просто з ліжка вискакувати на вулицю... Словом, краще вже я вискочу на люди у смішній, зате теплій піжамі, ніж мерзнутиму голяка.

 

ВИБРАНА ФІЛЬМОГРАФІЯ

«Патологія» (2008, роль — Гвен)

«Час сутінків» (2007, Аллегра)

«Поцілуй наречену (2002, Емі Кейн)

«Усі жінки — відьми» (серіал, 1998—2006, Фібі)

«Кривава утопія» (1997, Сьюзен)

«Блиск слави» (1996, Челсі)

«Спін Сіті» (серіал, 1996—2002, Мег)

«Страх» (1996, Марго)

«Обійми вампіра» (1995, Шарлотта)

«Молодша сестра» (1992, Даяна)

«Район Мелроуз» (серіал, 1992—1999, Дженніфер)

«Коммандо» (1985, Дженні)

 

(за матеріалами західної преси)

  • Огидні і прекрасні

    У Нью–Йорку відбулася одна з найулюбленіших подій шоу–бізнесової тусовки — церемонія вручення премії MTV Video Music Awards, заснованої найпопулярнішим музичним телеканалом у світі. Уперше подію такого масштабу організували в Брукліні, і незважаючи на «непрестижний» статус цього району, дійство було справді вражаючим. >>

  • Ольга Куриленко: Мені ніколи не спадало на думку зірватися

    Цілком можливо, що за кілька років світ перестане асоціювати Ольгу Куриленко винятково з дівчиною Бонда: сьогодні вона задіяна у кількох проектах всесвітньо відомих режисерів, що дає їй надію вийти за рамки образу статичної красуні. Сміливо припускаю, що у майбутній біографії актриси буде глава, в якій описуватиметься, що змінити амплуа їй дозволила робота у фільмі дебютантки Міхаль Боганім «Земля забуття» (картина виходить на екрани кінотеатрів України 26 квітня): Ольга грає молоду жінку, яка не може забути про трагедію, що сталася в її житті під час вибуху на ЧАЕС. Актриса сама вийшла на проект маловідомої режисерки. «Від когось Ольга довідалася, що існує сценарій фільму про Чорнобиль, і зацікавилася ним, — розповідала в інтерв’ю «УМ» Міхаль. — Оскільки я знімала до цього документальне кіно, то мені не йшлося про те, щоб залучити до роботи над фільмом відомих акторів. Але коли зустрілася з Ольгою і поговорила з нею, то зрозуміла, що вона підходить на цю роль».

    Незважаючи на те, що українка працює з такими великими, як Деніел Крейг, Терренс Малік, Том Круз, їй вдається залишатися «земною». «Особливі прикмети» цієї знаменитості: скромність, виваженість, працьовитість. Хоча, можливо, у майбутньому ми дізнаємося про недитячі інтриги, завдяки яким, а не лише екзотичній красі, Куриленко пробиралася на вершини Голлівуду, проте в інтерв’ю «УМ» Оля постала саме такою. За її словами, вона не по­требує «зіркової свити»: у неї немає менеджера, асистента, водія, публіциста. «Свою кінокар’єру я будую сама. Для простої поради мені достатньо мого асистента», — стверджує Куриленко. >>

  • Ковток води

    Лікарі, які робили розтин тіла співачки Уїтні Х’юстон, виявили в її легенях воду. Така остання новина із закулісся раптової смерті американської зірки поп– та соулмузики. >>

  • Хай живе королева!

    Цьогорічна, 58–ма, церемонія вручення найвищих американських музичних нагород «Греммі», яка відбулася в Лос–Анджелесі у ніч із неділі на понеділок за київським часом, пройшла під знаком жалоби. Напередодні у своєму готельному номері була знайдена мертвою славетна співачка Уїтні Х’юстон, яка мала виступити на цій церемонії, тож вечір фактично перетворився на вшанування її пам’яті. Спершу організатори навіть думали взагалі скасувати захід, але родина Х’юстон попросила цього не робити. Проте в програму церемонії було внесено зміни. >>

  • Король переміг Цукерберга

    Цьогорічна, 83–тя, церемонія нагородження премією Американської кіноакадемії виявилася чи не найбільш передбачуваною з початку сторіччя. В усіх головних номінаціях «Оскар» отримали фаворити, та й решта переможців критиків не здивували. >>

  • Німецька ПОПелюшка

    Змагання, в тому числі й музичні, привабливі несподіванками. Цьогорічне «Євробачення» подарувало дуже симпатичний «сюрприз»: перемогу звичайної німецької дівчини, вчорашньої школярки, яка, не маючи змоги похвалитися вокальними даними чи особливим музичним талантом, підкорила Європу своєю щирістю і простотою. Німеччина стоїть на вухах і носить Лєну Майєр–Ландрут на руках, продюсер на хвилі цієї ейфорії пропонує відправити її на «Євробачення» й наступного року, а сама тріумфаторка зітхає: мовляв, усе це приємно, але коли ж їй тепер навчатися? >>