Єва в костюмі Єви

11.12.2007
Єва в костюмі Єви

Актриса Єва Мендес.

Лави знаменитостей, які заради захисту тварин готові відмовитися від розкішного, м’якенького й такого красивого натурального хутра, поповнила кінозірка Єва Мендес. Зірка «Примарного гонщика» погодилася знятися повністю оголеною для рекламних плакатів, які тепер прикрашають чи не всі вулиці Нью–Йорка. Кампанію «Хутро? Краще ходити голою!», у рамках якої відомі у світі шоу–бізнесу та спорту люди виставляють на увесь світ свої принади, проводить організація «Люди за етичне поводження з тваринами» («ПЕТА»). Свого часу «краще ходити голими» погодилися актриси Памела Андерсон, Сейді Фрост і Алісія Сільверстоун, топ–модель Крісті Тарлінгтон, Джамелія та багато інших красивих і знаменитих жінок.

«Люди повинні знати, що вбити бідолашне звірятко, аби носити хутро, — це не круто. Круто — це поважати всі форми життя», — заявила Єва Мендес, пояснюючи свій крок. За її словами, сама вона відтепер ніколи не одягне річ із натурального хутра. Тим більше, що останнім часом з’явилося стільки чудового одягу зі штучного, що натуральне носити геть і не потрібно. До речі, багато хто вважає, що фото Мендес для кампанії «ПЕТА» вийшло відвертішим, ніж знімки інших зірок. Бо більшість із них намагалися все–таки якось прикритись, а Єва сміливо продемонструвала повністю оголені... сідниці.

ДО РЕЧІ

Акція проти використання в одязі натурального хутра відбулася позавчора й у Києві. На вулиці Великій Васильківській, неподалік від «профільних» магазинів, активісти в закривавлених масках хутрових звірів демонстрували перехожим великі фото тварин у капканах та на звірофермі.