Допоможіть дітям, які цього потребують

06.12.2007

Понад 10 тисяч дітей­сиріт, неповносправних дітей та дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей по всій Україні отримають цьогоріч подарунки до Дня святого Миколая, 19 грудня. Організатор II Всеукраїнської благочинної екуменічної акції «Святий Миколай мандрує Україною» — МХО «Витанія» — об’єднав майже тисячу волонтерів із різних організацій, що збирають та розносять подарунки дітям, які цього потребують.

«Ми розуміємо, що такі діти потребують уваги не лише раз на рік, тому хочемо привернути увагу суспільства до їхніх проблем, залучивши також до акції відомих осіб. Зокрема, цьогоріч акція проводиться за сприяння Фонду «Україна 3000», головою Наглядової ради якого є Катерина Ющенко, та за участі фронтмена гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука», — розповів координатор всеукраїнської акції Тарас Яценко.

Ви теж можете допомогти дітям із спеціальними потребами відчути справжню радість свята і душевне тепло, долучившись до збору, пакування і розвезення їм подарунків у своєму регіоні. Телефон «гарячої лінії» акції: 8 050 10 100 60. Адреса в інтернеті — www.sn.org.ua.