Уже майже не «киця-лялечка»

06.12.2007
Уже майже не «киця-лялечка»

«Унікальна» Ніколь Шерзінгер.

Мабуть, у кожної учасниці дівчачої поп­групи рано чи пізно з’являються амбіції кинути колег і податися в сольне плавання. Щоправда, наважуються на це зрештою далеко не всі, а успіху добиваються взагалі одиниці. Зірка популярного в Америці гурту «Пуссікет доллз» («Кицілялечки») Ніколь Шерзінгер переконана, що належить саме до когорти останніх. Яскрава брюнетка активно пробивається нагору й уже оголосила про вихід свого першого сольного альбому. І вже встигла прорекламувати себе кохану, виступивши на концерті Movies Rock: A Celebration of Music in Film, присвяченому найкращим саундтрекам до відомих фільмів.

Майбутня мегазірка з’явилася перед глядачами в образі однієї з головних героїнь стрічки «Джентльмени надають перевагу блондинкам». Ніколь співала знамениту пісню «Найкращі друзі дівчат — діаманти» (звісно, в її англомовному варіанті Diamonds are a Girl’s Best). Аби відповідати образу, вродливиця начепила на себе діамантових прикрас загальною вартістю понад 3 мільйони доларів, а плюс до того ще й приклеїла камінчики на вії — щоправда, ці діаманти були вже штучними.

«У світі музики немає другої такої, як я, — запевняє «скромна» Ніколь. — Думаю, що багато людей у світі можуть зарахувати мене до представників своєї нації, і це мені дуже до вподоби. Саме це вирізняє мене з­поміж інших».

У її жилах справді намішана і гавайська, й філіппінська, й навіть російська кров. Участь у групі «Пуссікет доллз» неповторна Шерзінгер називає лише стартом своєї карколомної кар’єри. А от вихід її першого альбому поки що відкладається — не раніше, ніж на кінець зими.