«Гірко» й голо

29.11.2007
«Гірко» й голо

Якщо в нас зараз починається зима, то на іншому боці Земної кулі, в Австралії, на повну котушку буяє весна, а через два дні стартує справжнє тропічне літо. Можливо, саме ці обставини спричинили бажання двох мешканців Сіднея — Гранта Балпетта й Келлі Реймонд — одружитися... голяка. Про це повідомляє сайт Flisted.com.

Дивакувате, але справді веселе весілля влаштувала місцева радіостанція 2Day FM. Власне, спочатку був відбірковий конкурс, у якому брали участь чимало бажаючих, і лише його переможці отримали можливість побратися в прямому ефірі, під прицілом фото й телекамер, зате — за чужий кошт.

Слід зауважити, що обом молодятам уже за 30. У клубі «Кіррібіллі», де відбулася святкова церемонія, оголеними були тільки «винуватці торжества». Якщо бути точним, то Грант причепив на причинне місце за допомогою мотузки мініатюрний клаптик тканини, а Келлі обійшлася без такого «одягу», зате нанесла на груди й лоно трохи білої фарби, щоб малюнок нагадував спідню білизну. Ну й на голові в молодої, звісно, була фата.

Усе б добре, але літній батько нареченої і траурним чорним костюмом, і виразом обличчя всіляко підкреслював своє невдоволення таким паскудством.