Бабуся в костюмі Єви

28.11.2007

Дива доброчинності продемонструвала 102річна британка Нора Хардвік. Бабусею цю сміливу жіночку з огляду на її вчинок і назвати якось незручно. Адже Нора знялася для благодійного календаря в майже повністю оголеному вигляді. З одягу на ній — тільки легенький рожевий шарфик, який, по суті, нічого не прикриває. Пані Хардвік відведена роль «Міс листопад», і позує вона, стоячи за барною стійкою. Мета у жіночки благородна — допомогти дитячій футбольній команді містечка Анкастер, що в англійському графстві Лінкольншир. «Я готова на все, якщо йдеться про доброчинність, — пояснює місіс Хардвік. — Мені сподобалося фотографуватися оголеною, хоча я сумніваюся, що колинебудь наважуся це повторити».

Нора — найстарша з моделей, які заради юних футболістів знялися в костюмі Єви, але далеко не єдина. На інших сторінках календаря свої принади демонструють у тому числі й кілька матерів, чиї сини грають у команді Анкастера. Всі вони стверджують, що саме приклад Нори Хардвік надихнув їх на такий сміливий крок.

Наскільки фотографії сторічної пані сприятимуть продажу календарів, сказати складно. Наклад календаря становить 400 примірників. Минулого року з такою ж метою роздяглися місцеві чоловіки, заробивши для команди тисячу фунтів стерлінгів.