Кайлі «забронзовіла»

28.11.2007
Кайлі «забронзовіла»

Попзірці Кайлі Міноуг ще за життя поставили пам’ятник. У рідному місті співачки, австралійському Мельбурні, встановили бронзову статую Кайлі в натуральну величину. Монументальна зірка вбрана у корсет і червоні босоніжки на високих підборах. Щоправда, стоїть бронзова поп­діва у якійсь дивній позі, та й виглядає значно менш привабливою, ніж жива Кайлі. Але автор пам’ятника, скульптор Піт­ер Корлетт, пояснює, що прагнув привернути увагу до «найкращої частини» Мін­оуг — стегон.

На створення монумента Корлет­та надихнув концертний тур, у якому Кайлі саме зараз перебуває. Лондонські кравчині співачки надали скульптору всі розміри зіркової клієнтки. 27річна офіціантка Софія Джеймс, яка позувала митцеві замість Кайлі, зізналася, що була в захваті від такої нагоди. Адже Кайлі — її кумир. Тепер статуя Міноуг стоятиме на Алеї слави в Мельбурні.

Що й казати, на вшанування поп­діва заслужила. Ви­лікувавшись від раку молочної залози, Кайлі з таким запалом взялася до концертної діяльності, що ледве знову не потрапила на лікарняне ліжко. Виступаючи у відновленому турі «Шоугьорл», співачка доводить себе до виснаження. Днями у британській пресі з’явилися фотографії, на яких знесилену Кайлі несе до гримерки охоронець — самостійно йти вона просто не здатна. Але сама знаменитість переконує своїх прихильників, що не варто хвилюватися: «Мені дійсно важко, але я впораюся».