Зустрічайте. Це знову Уїтні

27.11.2007
Зустрічайте. Це знову Уїтні

Уїтні Х’юстон.

Приємна новина для меломанів: голосиста співачка Уїтні Х’юстон повертається на сцену. Уже наступної суботи, 1 грудня, у столиці Малайзії, КуалаЛумпур, відбудеться грандіозний концерт Уїтні — перший за останні кілька років. Зірка виконає свої старі хіти, а також композиції з нового альбому, пісні до якого записує вже протягом кількох місяців.

Раніше талановитій красуні було не до роботи: вона намагалася розлучитися з чоловіком, скандалістом Боббі Брауном. Х’юстон перебувала в якомусь психологічному полоні Боббі, котрий її постійно бив і привчив до наркотиків. Уїтні не раз намагалася покинути чоловіка, але після лікування в реабілітаційних центрах усе одно поверталася. Так тривало 14 років, аж доки у вересні 2006го співачка схаменулася й подала на розлучення. Після цього на неї чекало нове випробування: треба було відсудити у Брауна право опіки над їхньою 4річною донькою Крістіною. У квітні Каліфорнійський суд таки врахував аргументи матері про те, що Боббі був занадто поганим батьком. І доньці дозволили жити з матір’ю.

Наприкінці минулого місяця 44річна Уїтні вже влаштувала своїм шанувальникам приємний сюрприз: таємно прилетіла до Лондона, де виступила на заході Swarovski Fashion Rocks. Коли вона з’явилася на сцені в розкішній білій сукні, зал влаштував бурхливі овації.