Відсидіти за 84 хв.

20.11.2007
Відсидіти за 84 хв.

Ліндсей Лохан.

Ліндсей Лохан «роздає борги». Закінчивши курс лікування в реабілітаційній клініці, де її позбавляли залежності від алкоголю й наркотиків, 21–річна кінозірка чесно відсиділа свій строк у тюрмі й тепер відпрацьовує на громадських роботах.

Нагадаємо, ще в серпні суд Лос–Анджелеса висунув Ліндсі звинувачення за сімома пунктами. Зокрема, зірці фільму «Погані дівчиська» інкримінували керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння й під впливом кокаїну. Звинувачень у зберіганні кокаїну актриса уникнула, оскільки при арешті у неї знайшли просто мікроскопічну дозу цього наркотику — менш ніж 0,05 г. Дівчину засудили до чотирьох днів ув’язнення, однак згодом цей термін удвічі скоротили: судді врахували, що Лохан певний час просиділа за ґратами на поліцейській дільниці. А добрі прокурори погодилися замінити й ті два дні, що залишились, на 10 днів виправних робіт. Виконання вироку було відтерміноване через те, що порушниця закону проходила примусове лікування.

Але у в’язниці «Лінвуд», де вже відбували покарання її подружка по запоях Періс Хілтон та ще одна світська левиця — Ніколь Річі, Ліндсей таки побувала. Щоправда, провела там усього... 84 хвилини. Як повідомляє журнал «Піпл», у Лохан зняли відбитки пальців, сфотографували її у класичних для в’язнів ракурсах (у профіль і анфас), і буквально на кілька хвилин завели до камери. Вийшовши, сумлінна злочинниця подалася в Червоний хрест — відпрацьовувати решту вироку, доглядаючи за хворими. Як розповів батько актриси, їй ця робота дуже подобається, тому навіть після 22 листопада, коли покарання завершиться, Ліндсі планує час від часу добровільно працювати санітаркою.