Нехитра шубка

Нехитра шубка

Погодьтеся, шуба з натурального хутра — річ недешева. І буде дуже прикро, якщо раптом доведеться жалкувати про витрачені дарма гроші. Тому перш ніж здійснити покупку, треба навчитися відрізняти якісне хутро від підробленого. Адже можуть трапитись продавці, які охоче запропонують вам шубку, скажімо, з рідкісного «канадського соболя» (якого й у природі, між іншим, не існує)...
Іде зима, менше сонця, більше депресії. Словом, тягне на шубу, причому, вибачте, зелені, на натуральну. Українські виробники хутряного одягу вже давно завоювали довіру вітчизняного споживача. Про це свідчить той факт, що в більшості хутряних магазинів та торговельних рядах можна зустріти (і в переважній більшості до того ж) шуби Харківської, Донецької, Івано–Франківської та інших хутряних фабрик. Та й за якістю, а подекуди й ціною, вони зовсім не поступаються відомим італійським та американським брендам.
Українці шиють одяг на будь–який смак та бажання. Навчилися навіть шиншил вирощувати (таке підприємство вже 14 років працює у Львові), щоб дешевше було, і шити з них модні теплі речі. Щоправда, вичинку та обробку шкур деякі фабрики частково й досі проводять за кордоном. Проте спеціалісти зауважують, що українська хутряна промисловість стабільно розвивається.

Всі статті рубрики