Упирі довели до виснаження

16.11.2007
Упирі довели до виснаження

Нелегко бути зіркою. Постійна увага папараці, зйомки на різних континентах — все це не найкращим чином впливає на здоров’я. Особливо якщо воно від природи слабке. Як, наприклад, у голлівудської красуні Кейт Бекінсейл, відомої за фільмами про упирів та іншу нечисть («Ван Хельсинг», «Вакансія на жертву» тощо). Днями Кейт опинилася в лікарні з діагнозом «нервове виснаження», перелякавши і своїх близьких, і знімальну групу фільму «Нічого, крім правди».

Саме на зйомках Бекінсейл раптово відчула заніміння лівої частини тіла. Актриса спершу вирішила не звертати на це уваги. Але симптоми посилювалися, і 34–річній кінозірці таки довелося звернутися по допомогу до медиків. Адже в Кейт у сенсі здоров’я погана спадковість: її батько помер у 31 рік від серцевого нападу. Обстеживши зіркову пацієнтку, лікарі суворо порадили міс Бекінсейл дбайливіше ставитися до свого здоров’я й обов’язково проходити регулярні курси лікування. Кейт обіцяла не нехтувати цією порадою і вже після Нового року ще раз пройти ретельне обстеження.

Час на це буде, незважаючи на те, що в січні у Новій Зеландії розпочнуться зйомки третьої частини фільму про боротьбу упирів та перевертнів «Інший світ». У попередніх двох серіях Бекінсейл зіграла головну роль, однак цього разу від участі в проекті відмовилась. На її місце продюсери взяли іншу актрису — Рону Мітру.