Прославили... труси

10.11.2007

Є в американських хлопчаків (будь–якого віку, бо дурість у голові буває і в 5, і в 105) така жорстока забавка: смикати колегу за труси, які стирчать над штанами. Звісно, інколи такими розвагами не гребують і щодо дівчат, але це вже зовсім не по–джентельменськи. «Прикол» полягає в тому, що це дуже боляче, бо ж предмет нижньої білизни різко врізається між сідницями. Судячи з того, як часто цей «прийом» із назвою wedgie з’являється в молодіжних комедіях і мультиках, явище вже давно набуло масового характеру. І, схоже, неабияк докучає «жертвам» таких розваг, особливо школярам молодшого віку.

Тому не варто дивуватися, що винахід восьмирічних (!) близнюків Джереда і Джастіна Серовичів із міста Колумбус (штат Огайо) викликав у США такий ажіотаж. А винайшли брати нижній предмет спідньої білизни із захистом від врізання між сідницями. Як повідомляє сайт «Ананова», малі Серовичі помістили на пояс трусів липучку, яка розходиться, щойно хто–небудь різко смикне.

«Якщо якийсь розбишака смикне вас за труси, вони просто спадуть із сідниць, і не буде боляче», — пояснює Джеред в одному з численних ток–шоу, героями яких брати стали останнім часом. Окрім того, близнюки потрапили в останній тур конкурсу винаходів Огайо.