Жінка року для Бена Аффлека

10.11.2007
Жінка року для Бена Аффлека

Бути доброю матір’ю та дружиною і робити при цьому успішну кар’єру, залишаючись елегантною і стильною, — ось які якості, на думку редакції нью–йоркського журналу «Гламур», повинна поєднувати справжня «Жінка року». Цьогоріч такого звання «гламурне» видання удостоїло дружину Бена Аффлека, 35–річну кінозірку Дженніфер Гарнер. За вміння створювати домашній затишок без «відриву від виробництва» її назвали також «Іконою справжнього життя». Джен, мама маленької донечки (а Вайолет незабаром виповниться два роки), багато знімається. До речі, саме зараз в українському прокаті йде фільм «Королівство» за її участю. Ну і зовнішніх даних у неї, звісно, ніхто не віднімав — місіс Аффлек входить до сотні найпрекрасніших жінок світу за багатьма подібними рейтингами.

«Хоробрість проявляється в різних формах і масштабах — навіть зізнатися собі в тому, що любиш людину, й ухвалити рішення присвятити себе цій людині — це вимагає неабиякої хоробрості», — повідомила розчулена Джен, забираючи нагороду. А гордий за дружину Бен Аффлек заявив, що для нього Дженніфер — завжди «Жінка року».

Загалом у рейтинг «Гламуру» увійшли 14 жінок, які, на думку редакції, «змінили наш світ». Зокрема, медик Вікторія Хайл, адвокат Елізабет Едвардз, кілька жінок — президентів відомих американських університетів тощо. А найменшою із лауреаток стала Абігайль Бреслін — дівчинка, яка зіграла головну роль у фільмі «Маленька міс Сонечко».