Зірковий марафон

07.11.2007
Зірковий марафон

Бігун номер F127 — Каті Холмс.

Минулої неділі все дружне сімейство Крузів — Том, Каті та їхня маленька донечка Сурі — пропагували здоровий спосіб життя. Точніше, Каті пропагувала, а чоловік із малою вболівали за маму, яка взяла участь у щорічному нью–йоркському марафоні. Том навіть примудрився «на бігу» поцілувати дружину, коли вона вийшла на фінішну пряму, що пролягала в центральному парку Нью–Йорка.

Незважаючи на те, що 29–річна актриса прибігла далеко не першою, її зустріли оваціями не лише рідні, а й інші вболівальники. Ще б пак — пробігти 42 з гаком кілометрів, це вам не жарти! Як повідомляє сайт журналу «Піпл», Каті Холмс, вона ж бігун у майці номер F127, впоралася із завданням за 5 годин 29 хвилин 58 секунд.

За словами Тома Круза, перед тим, як наважитися на участь у такому серйозному спортивному заході, його дружина тренувалася три місяці. «Я нею пишаюся!» — гордо повідомив 45–річний кіноактор. А задоволена Каті зізналася, що хоча й почувається чудово, все ж дуже стомилася. Втім це не завадило їй уже через кілька годин після завершення марафону «при повному параді» й на високих підборах супроводжувати чоловіка на прем’єру його нового фільму «Леви для ягнят».