Режисерам роздягатись ні до чого

07.11.2007
Режисерам роздягатись ні до чого

Голлівудська кінозірка Ната­лі Портман вирішила спробувати себе в новій ролі. Цього разу актриса перекваліфікується в режисера. Першою роботою Наталі в цій іпостасі стане екранізація автобіографічного бестселера ізраїльського письменни­ка Амоса Оза «Істо­рія кохання й тем­ряви».

Порт­ман, яка стала зіркою ще в 12-річному віці, зігравши разом із Жаном Рено в чудовому фільмі Люка Бессона «Леон–кілер», підписала дворічний контракт із кінокомпанією «Партісіпант продакшнз». До проектів цієї студії належать, зокрема, такі відомі фільми як «Сиріана», «На добраніч і щасти», документальний фільм Альберта Гора «Незручна правда» тощо.

«Нас усіх об’єднує бажання створювати серйозне і якісне кіно, яке порушує питання, що викликають суспільний резонанс, а також допомагає розв’язувати глобальні проблеми», — так Наталі пояснила, чому підписала угоду саме з «Партісіпант продакшнз».

А шанувальники акторського таланту 26–річної кінозірки незабаром зможуть побачити свою улюбленицю у фільмах «Крамниця чудес», «Іще одна з роду Болейн» та «Мої чорничні ночі». Однак сподіватися на те, що Наталі знову продемонструє свої принади, як це трапилося нещодавно у стрічці «Готель Шевальє», точно не варто. Актриса дуже розкаюється, що порушила своє правило не зніматися оголеною, і присягається: такого більше ніколи не повториться.